Welkom bij EZ-base,

uw ijzersterke partner in informatievoorziening!

Dé branchespecifieke artikeldatabase.

Data is goud. In dit digitale tijdperk is het van groot belang al uw artikelgegevens eenvoudig en veilig op één centrale plaats te kunnen onderhouden. Zo creëert u overzicht, controle en standaardisatie. Hiernaast voorkomt u het dubbel moeten verrichten van handelingen. Bovendien is deze informatie door zowel leverancier als vakhandel vervolgens direct in te zetten voor publicatiedoeleinden zoals webshops/websites en catalogi. Het onderliggende Product Information Management (PIM) systeem wordt ook veelvuldig gebruikt voor interne informatievraagstukken.

Lees meer over EZ-base Inschrijven nieuwsbrief
UPDATE: Kennisbijeenkomst 'Van losse artikeldata naar commerciële informatie'

Werkt u met artikeldata? Voor iedereen die artikeldata beheert, deze commercieel inzet, of hier interesse in heeft, organiseren wij op 9 november een gratis kennisbijeenkomst over dit onderwerp.

Lees meer
Catalogus Luxform

Luxform heeft haar Lighting-catalogus voor 2017 gepresenteerd. Wij zijn trots op het resultaat van deze samenwerking.

Lees meer
Uw eigen mobiele app

Smartphones, tablets en apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als informatiebron en verkoopkanaal. De lancering van de Bouw en Industrie app (ontwikkeld door Zevij-Necomij) betekent dat alle aangesloten vakhandels zeer eenvoudig een eigen app kunt ontwikkelen en extra service aan de klant kunt bieden.

Lees meer

EZ-base op Twitter twitter icoon