Welkom bij EZ-base,

uw ijzersterke partner in informatievoorziening!

Dé branchespecifieke artikeldatabase.

Data is goud. In dit digitale tijdperk is het van groot belang al uw artikelgegevens eenvoudig en veilig op één centrale plaats te kunnen onderhouden. Zo creëert u overzicht, controle en standaardisatie. Hiernaast voorkomt u het dubbel moeten verrichten van handelingen. Bovendien is deze informatie door zowel leverancier als vakhandel vervolgens direct in te zetten voor publicatiedoeleinden zoals webshops/websites en catalogi. Het onderliggende Product Information Management (PIM) systeem wordt ook veelvuldig gebruikt voor interne informatievraagstukken.

Lees meer over EZ-base Inschrijven nieuwsbrief
Kennisbijeenkomst 'Van losse artikeldata naar commerciële informatie'

Werkt u met artikeldata? Voor iedereen die artikeldata beheert, deze commercieel inzet, of hier interesse in heeft, organiseren wij een gratis kennisbijeenkomst over dit onderwerp.

Lees meer
Uw eigen mobiele app

Smartphones, tablets en apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als informatiebron en verkoopkanaal. De lancering van de Bouw en Industrie app (ontwikkeld door Zevij-Necomij) betekent dat alle aangesloten vakhandels zeer eenvoudig een eigen app kunt ontwikkelen en extra service aan de klant kunt bieden.

Lees meer
Geavanceerde data-aanlevering

Met zo min mogelijk manuele handelingen zoveel mogelijk data, die gebruiksklaar is voor de vakhandel, communiceren? Naast het aanleveren van data via ons standaardformaat biedt EZ-base nu ook de mogelijkheid direct een verregaande opmaak mee te geven. De verwerking van gegevens verloopt hiermee nagenoeg automatisch.

Lees meer

EZ-base op Twitter twitter icoon